ΑΟΖ: Στο τεμάχιο 10 το Ocean Investigator - ΧΑΡΤΗΣ

ΑΟΖ: Στο τεμάχιο 10 το Ocean Investigator - ΧΑΡΤΗΣ

Απέπλευσε από το λιμάνι Λεμεσού το βράδυ της Τρίτης (27/3) το δεύτερο ερευνητικό σκάφος της ExxonMobil.

Παίρνοντας σκυτάλη από το Med Surveyor, το Ocean Investigator έφτασε το πρωί της Τετάρτης (28/3) στο τεμάχιο 10 της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Θα προχωρήσει με γεωτρητικές έρευνες, την ώρα που το Med Surveyor, που έκανε περιβαλλοντικές έρευνες στο τεμάχιο 10, απέπλευσε με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Το Ocean Investigator προστατεύει και Navtex που εξέδωσε η Κυπριακή Δημοκρατία, η οποία δεσμεύει την περιοχή μέχρι τις 20 Απριλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE