ΠΙΤΣΙΛΛΙΔΗΣ: ‘Παρείχε τα πάντα στην Έλενα ο Μητροπολίτης Ταμασού’

ΠΙΤΣΙΛΛΙΔΗΣ: ‘Παρείχε τα πάντα στην Έλενα ο  Μητροπολίτης Ταμασού’

Δεν εξάντλησε την αυστηρότητά του ο Μητροπολήτης Ταμασού στην υπόθεση της Έλενας, αλλά της παρείχε τα πάντα, υποστήριξε ο Αντρέας Πιτσιλλίδης.

Συγκεκριμένα, ο Θεολόγος Αντρέας Πιτσιλλίδης, κλήθηκε να σχολιάσει στο ‘Πρωινό Δρομολόγιο’ του ΡΙΚ, τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της 29χρονης Έλενας.

ΔIABΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έπεσαν να φάνε τις σάρκες της Έλενας - «Εν εκατάλαβες ποια ήταν τούτη η κορού;»

Ανάμεσα σε όσα ανέφερε, ο κ. Πιτσιλλίδης, υποστήριξε πως, «ο Μητροπολίτης Ταμασού μπορεί να μην εξάντλησε την αυστηρότητά του» προς τον ιερέα που κακοποιούσε την Έλενα κατά τα παιδικά της χρόνια, ωστόσο, «της παρείχε τα πάντα, όπως αυτοκίνητο, υπολογιστή, ψυχολογική υποστήριξη» και άλλα.

Ο κ. Πιτσιλλίδης, με τα λεγόμενά του προσπάθησε να υπογραμμίσει τη θέληση του Μητροπολίτη Ταμασού να επικεντρωθεί στην Έλενα.

Υποστήριξε, επίσης, ότι για να θέσει το θέμα στην Ιερά Σύνοδο ο Μητροπολίτης, σημαίνει πως δεν πίστευε στην αθωότητα του ιερέα, παρόλο που τα πρακτικά δεν το επιβεβαιώνουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE