ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Το χρέος της Ομόνοιας ήταν…»

«Το χρέος της Ομόνοιας ήταν…»

Στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» στον Active (107.4 & 102.5) με τους Πανίκο Κωνσταντίνου και Ιάκωβο Κακουρή βρέθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Ομόνοιας, Δώρος Σεραφείμ, ο οποίος μίλησε για όλα τα «καυτά» θέματα των «πρασίνων».

Ο κ.Σεραφείμ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κεφάλαιο χρέος του Λευκωσιάτικου συλλόγου, αναφέροντας την οικονομική κατάσταση των «πρασίνων» την περίοδο που ήταν στην προεδρία της Ομόνοιας.

«Το χρέος της Ομόνοιας ήταν 4 εκατομμύρια ευρώ, αλλά παρέδωσα περιουσία και τις Χαλεπιανές περίπου 15 εκατομμύρια λίρες αξία. Όταν παραιτήθηκα το 2008, ακούστηκε ότι ήταν παραπάνω το χρέος αλλά για να το λες αυτό πρέπει να ξέρεις όλη την οικονομική ιστορία της Ομόνοιας, πολλοί μπορεί να ισχυρίζονται ότι τα ξέρουν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top