Σάλος: Έκανε στοματικό στο φίλο της μέσα στο δικαστήριο

Σάλος: Έκανε στοματικό στο φίλο της μέσα στο δικαστήριο

Σάλος στη Ρωσία με ασυγκράτητο ζευγάρι που έκανε στοματικό μέσα σε δικαστήριο! 

 

Την περασμένη Τρίτη το ασυγκράτητο ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια της πόλης Ροστόφ, καθώς ο ένας από τους δυο αντιμετώπιζε κατηγορίες για κλοπές. Ενώ κάθονταν δίπλα δίπλα περιμένοντας τη δικαστική απόφαση η φίλη του κατηγορούμενου έσκυψε και άρχισε να του κάνει στοματικό έρωτα σύμφωνα με τη Sun.

Η σύντροφος του κατηγορουμένου σταμάτησε μόνο μετά την παρέμβαση ενός φύλακα με την ίδια να χαμογελάει πονηρά, όπως αποτυπώθηκε σε φωτογραφία από τις κάμερες ασφαλείας.

Η δίκη τελικά αναβλήθηκε χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν η απόφασή αυτή συνδέεται με την απίστευτη πράξη του ζευγαριού.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στην πρωτεύουσα μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, αναστατώνοντας τη Λευκωσία.