Σάλος: Έκανε στοματικό στο φίλο της μέσα στο δικαστήριο

Σάλος: Έκανε στοματικό στο φίλο της μέσα στο δικαστήριο

Σάλος στη Ρωσία με ασυγκράτητο ζευγάρι που έκανε στοματικό μέσα σε δικαστήριο! 

 

Την περασμένη Τρίτη το ασυγκράτητο ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια της πόλης Ροστόφ, καθώς ο ένας από τους δυο αντιμετώπιζε κατηγορίες για κλοπές. Ενώ κάθονταν δίπλα δίπλα περιμένοντας τη δικαστική απόφαση η φίλη του κατηγορούμενου έσκυψε και άρχισε να του κάνει στοματικό έρωτα σύμφωνα με τη Sun.

Η σύντροφος του κατηγορουμένου σταμάτησε μόνο μετά την παρέμβαση ενός φύλακα με την ίδια να χαμογελάει πονηρά, όπως αποτυπώθηκε σε φωτογραφία από τις κάμερες ασφαλείας.

Η δίκη τελικά αναβλήθηκε χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν η απόφασή αυτή συνδέεται με την απίστευτη πράξη του ζευγαριού.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE