Σημαντικό και… ιδιαίτερο!

Σημαντικό και… ιδιαίτερο!

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ σήμερα θα βρεθεί για πρώτη φορά στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και μάλιστα η νέα του ομάδα θα τεθεί με την ΑΕΛ που ήταν η παλιά του ομάδα μέχρι πρότινος.

Από μόνο του αυτό κάνει το σημερινό παιχνίδι στο ΓΣΠ ιδιαίτερο για τον Πορτογάλο τεχνικό που σίγουρα τα συναισθήματα του σε όλο το 90λέπτο θα είναι ανάμεικτα.

Φυσικά το παιχνίδι για τον Μπαλταζάρ θα είναι παράλληλα εκτός από ιδιαίτερο και αρκετά σημαντικό αφού θα προσπαθήσει να επαναφέρει τον ΑΠΟΕΛ στις επιτυχίες θέλοντας και ο ίδιος να κάνει ντεμπούτο με το δεξί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Σύμβολο της αποφασιστικότητας, της θέλησης και της αγάπης των Τ/κ για την ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα και έκφραση «της βούλησης ενός κράτους που υπάρχει απέναντι στην αδικία και την ανομία», χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν το νέο «προεδρικό» συγκρότημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE