ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ενημερώθηκε η οικογένεια του άτυχου Ηλία - Καταλείπει δύο παιδιά

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ενημερώθηκε η οικογένεια του άτυχου Ηλία - Καταλείπει δύο παιδιά

Ενημερώθηκε η οικογένεια του άτυχου 44χρονου Ελλαδίτη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/3).

Ο Ηλίας Παπαευθυμίου από την Ελλάδα, είναι ο άτυχος άντρας που έχασε τη ζωή του στο νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού, τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/3).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η οικογένεια του άτυχου 44χρονου έχει ενημερωθεί. Οι γονείς του άτυχου Ηλία, βρίσκοτναι στην Ελλάδα, ενώ η σύζυγος και τα δύο του παιδιά είναι στην Κύπρο.

Ο 44χρονος ήταν Έλληνας υπήκοος, ωστόσο το τελευταίο διάστημα κατοικούσε την Λεμεσό.  

Θυμίζουμε ότι από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και 33χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Εντατικά συνεχίζουν τις έρευνες τους τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την απόπειρα φόνου του 36χρονου Σύρου που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό. Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου είναι εκτός κινδύνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE