ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προβάρουν… την επετειακή φανέλα οι Πορτογάλοι!

Προβάρουν… την επετειακή φανέλα οι Πορτογάλοι!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενα άρθρα, οι δύο Πορτογάλοι που «κόπηκαν» από τον Πέτεφ, δέχθηκαν την στήριξη της διοίκησης των «πρασίνων» και πλέον θέτουν κι αυτοί εαυτόν στην νέα τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας και συγκεκριμένα στον Φρέντμπεργκ.

Βαθμολογικά η Ομόνοια είναι η αδιάφορη ομάδα του πρώτου γκρουπ, καθώς η 6η θέση και το γεγονός ότι η ψαλίδα της διαφοράς από τις υπόλοιπες ομάδες έχει μεγαλώσει αρκετά, δεν δίνουν σε καμία περίπτωση την ευκαιρία στους «πράσινους» να πιστέψουν ότι μπορεί στο τέλος να γίνει κάποιο θαύμα.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ο Δανός τεχνικός αναμένεται ότι στους επόμενους έξι αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος (αρχής γενομένης με την Ανόρθωση) δεν αποκλείεται να παρατάσσει την Ομόνοια με αρκετές αλλαγές σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια δίνοντας και την ευκαιρία σε πιο νεαρά παιδιά.

Φυσικά ενδιαφέρον έχει και η επιστροφή στην αγωνιστική δράση των δύο Πορτογάλων, του Ράφα Λόπεζ και Άλεξ Σοάρες. Οι δύο ποδοσφαιριστές εδώ και ένα μήνα και κάτι  (21 Φεβρουαρίου) τελευταίο τους παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν και όλοι θα περιμένουν να δουν πως θα ανταποκριθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετά από τόσο καιρό.

Πάντως ο Φρέντμπεργκ δεν αποκλείεται να τους ρίξει στο παιχνίδι με την Ανόρθωση κι αν συμβεί αυτό θα είναι και η πρώτη φορά των δύο Πορτογάλων που θα φορέσουν την επετειακή μαύρη φανέλα του συλλόγου που σχεδιάστηκε για τα 70χρόνα της Ομόνοιας.

Όποιοι και να κληθούν να αγωνιστούν θα κληθούν να δείξουν ένα πιο βελτιωμένο πρόσωπο από προηγούμενα παιχνίδια έτσι ώστε να βάλουν ένα μεγάλο ΣΤΟΠ στην κατρακύλα της Ομόνοιας τον τελευταίο καιρό.

Είναι γεγονός ότι η Ομόνοια δείχνει εικόνα αποσύνθεση και σίγουρα είναι κάτι που δεν τιμάει την ιστορία του συλλόγου και παράλληλα σκορπάει την απογοήτευση στον κόσμο της λαοφιλούς ομάδας της Λευκωσίας.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top