ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΔΗΚΟ: Έδωσε μάχη αλλά τέλειωσε από το κόμμα η Αντιγόνη

ΔΗΚΟ: Έδωσε μάχη αλλά τέλειωσε από το κόμμα η Αντιγόνη

Για δύο ώρες βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία του Δημοκρατικού Κόμματος η τέως πρόεδρος της ΓΟΔΗΚ και τέως ευρωβουλευτής, Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Η κ. Παπαδοπούλου, σε μια προσπάθειά της να ανατρέψει την απόφαση του Πειθαρχικού, παρουσιάστηκε εκεί με τον δικηγόρο της αλλά δεν τα κατάφερε.

Όπως αναφέρει η Κατερίνα Ζορμπά («Πολίτης») η προσπάθεια αποδείχθηκε μάταιη. Το δευτεροβάθμιο όργανο του ΔΗΚΟ, μετά από πολύωρη συζήτηση που ακολούθησε της αποχώρησης της Αντιγόνης Παπαδοπούλου, αποφάσισε να επικυρώσει τη διαγραφή της.

Κάποια ανακοίνωση δεν εκδόθηκε, ωστόσο για το ΔΗΚΟ «το θέμα τελειώνει εδώ».

Η κ. Παπαδοπούλου, όμως, αναμένεται να στραφεί στα πολιτικά δικαστήρια, σε συνέχεια όσων είπε ενώπιον του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού οργάνου.

Μίλησε για προειλημμένη απόφαση και για το ότι δεν γνωρίζει ακόμη για ποιους λόγους έχει διαγραφεί, αφού ουδέποτε της επιδόθηκε κατηγορητήριο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top