ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σεβαστήκαμε την Ομόνοια, όπως έπραξαν κι αυτοί στο παρελθόν»

«Σεβαστήκαμε την Ομόνοια, όπως έπραξαν κι αυτοί στο παρελθόν»

Διαβάστε τις σημαντικότερες τοποθετήσεις που έκανε στην κάμερα της Prime Tel μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια στο Τσίρειο, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Για εμάς ήταν απλά μία νίκη και δεν σημαίνει τίποτα. Είπαμε πολλές φορές ότι τα συναισθήματα θα εναλλάσσονται εβδομάδα με εβδομάδα.

Σήμερα δείξαμε αντίδραση, αφού κρίθηκε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και δεν υπήρχε λόγος να διασύρουμε τον αντίπαλο. Τους σεβαστήκαμε, όπως έπραξαν κι αυτοί στο παρελθόν.

Τώρα σκεφτόμαστε την Ανόρθωση, για τον επαναληπτικό προημιτελικό του κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη. Θα την σεβαστούμε κι αυτή. Είναι ένα παιχνίδι με πιθανότητες 50-50, αλλά θέλουμε να προκριθούμε.

Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να καθαρίσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών και όλων εμάς, αφού περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα.

Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον επαναληπτικό με Ανόρθωση, την οποία θα φιλοξενήσουμε αθλητοπρεπέστατα, όπως μας φιλοξένησε κι αυτή.

Ο Μάιος είναι μακρύς και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο και όλα είναι ρευστά. Ευχαριστώ τον κόσμο μας για τη στήριξη του και να τους ευχηθώ καλές γιορτές».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top