«Σεβαστήκαμε την Ομόνοια, όπως έπραξαν κι αυτοί στο παρελθόν»

«Σεβαστήκαμε την Ομόνοια, όπως έπραξαν κι αυτοί στο παρελθόν»

Διαβάστε τις σημαντικότερες τοποθετήσεις που έκανε στην κάμερα της Prime Tel μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια στο Τσίρειο, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Για εμάς ήταν απλά μία νίκη και δεν σημαίνει τίποτα. Είπαμε πολλές φορές ότι τα συναισθήματα θα εναλλάσσονται εβδομάδα με εβδομάδα.

Σήμερα δείξαμε αντίδραση, αφού κρίθηκε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και δεν υπήρχε λόγος να διασύρουμε τον αντίπαλο. Τους σεβαστήκαμε, όπως έπραξαν κι αυτοί στο παρελθόν.

Τώρα σκεφτόμαστε την Ανόρθωση, για τον επαναληπτικό προημιτελικό του κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη. Θα την σεβαστούμε κι αυτή. Είναι ένα παιχνίδι με πιθανότητες 50-50, αλλά θέλουμε να προκριθούμε.

Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να καθαρίσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών και όλων εμάς, αφού περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα.

Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον επαναληπτικό με Ανόρθωση, την οποία θα φιλοξενήσουμε αθλητοπρεπέστατα, όπως μας φιλοξένησε κι αυτή.

Ο Μάιος είναι μακρύς και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο και όλα είναι ρευστά. Ευχαριστώ τον κόσμο μας για τη στήριξη του και να τους ευχηθώ καλές γιορτές».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».

BEST OF TOTHEMAONLINE