Συγχαρητήρια από Σωφρόνη σε παίκτες και κόσμο (δηλώσεις)

Συγχαρητήρια από Σωφρόνη σε παίκτες και κόσμο (δηλώσεις)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την άνετη νίκη του Απόλλωνα επί της Ομόνοιας με 3-0, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά:

«Να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα συγχαρητήρια και να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση. Μετά το κακό αποτέλεσμα που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, δουλέψαμε και διορθώσαμε κάποια λάθη.

Η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μπορούν να έχουν μία κακή μέρα, αλλά θέλουμε στήριξη. Ήταν μια κακή μέρα για όλους μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την αντίδραση τους, τον τρόπο που έπαιξαν και απόλαυσαν το παιχνίδι.

Όταν ξεκινούσαμε τα πλέι-οφ ήμασταν δύο βαθμούς πίσω και αύτη τη στιγμή, καταφέραμε να καλύψουμε τη διαφορά και να είμαστε δύο βαθμούς μπροστά.

Όπως προχθές είπα ότι δεν τελείωσε κάτι, έτσι και σήμερα θα πω ότι δεν τελείωσε τίποτα. Συνεχίζουμε, είμαστε πρώτοι και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, αφού το ποδόσφαιρο είναι απόλαυση και πρέπει να το απολαμβάνουμε όλοι.

Θέλω να ευχηθώ ξανά σε όλους καλή Ανάσταση και να δώσω τα συγχαρητήρια μου και στους οπαδούς μας για τη βοήθεια τους σε όλο το παιχνίδι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE