ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ οπτικό υλικό από την κερκίδα της Ανόρθωσης – VIDEO

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ οπτικό υλικό από την κερκίδα της Ανόρθωσης – VIDEO

Νέο βίντεο από τα επεισόδια στο ‘Αντώνης Παπαδόπουλος’ είδε το φως της δημοσιότητας.

Το περιστατικό που έλαβε χώρα αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι ΑνόρθωσηΑΠΟΕΛ και οδήγησε στον τραυματισμό και το επιληπτικό σοκ του γιατρού του ΑΠΟΕΛ, Νικόλα Τζουρούδη που αμαύρωσε ένα κατά τα άλλα όμορφο σε θέαμα ντέρμπι.

Αναγνώστης της σελίδας μας απέστειλε ένα βίντεο μέσα από την κερκίδα της Ανόρθωσης την στιγμή που ο γιατρός του ΑΠΟΕΛ πέφτει στο έδαφος.

Στις δραματικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν διαφαίνεται ο κ. Τζουρούδης την στιγμή που έπαθε το επιληπτικό σοκ.

Την ίδια στιγμή οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ μαζί με τους ανθρώπους της Ανόρθωσης έτρεξαν να βοηθήσουν τον γιατρό ενώ και οι παίκτες της Κυρίας μπήκαν ασπίδα μπροστά του.

Κάποιοι από τους οπαδούς που βρίσκονταν στην εξέδρα δεν είχαν αντιληφθεί τι είχε γίνει και συνέχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα ενώ κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να σταματήσουν τη ρίψη αντικειμένων αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις όπου ο όχλος γίνεται ένα και μπορεί να παρασύρει τον οποιονδήποτε. Ευτυχώς όμως, οι παράγοντες και οι παίκτες των δύο ομάδων ενήργησαν με σοβαρότητα και παρά την ένταση που πήγε να δημιουργηθεί τα χειρότερα αποτράπηκαν.

Δείτε το βίντεο με τις σκηνές από την εξέδρα της Ανόρθωσης:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top