ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν νίκησε αλλά υπάρχει ακόμα δρόμος

Δεν νίκησε αλλά υπάρχει ακόμα δρόμος

Άλλους δύο πόντους έχασε ο ΑΠΟΕΛ στην μάχη που κάνει για το πρωτάθλημα. Η ισοπαλία στο ‘Παπ’ έφερε την ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ στο -2 από τον Απόλλωνα που νίκησε την Ομόνοια.

Πήγε να αλλάξει λίγο η μουρμούρα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Ανόρθωση αλλά από το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο και μετά, όταν ο Μπαλταζάρ έψαξε την λύση από τον πάγκο επανήλθε η μουρμούρα.

Όλα καλά στο πρώτο ημίχρονο μπορούμε να πούμε όπου είδαμε κατά κύριο λόγο την πιο ορθολογιστική ενδεκάδα για φέτος. Δύο αμυντικά χαφ με Μοράις και Σόουζα, ένας μέσος σε ελεύθερο ρόλο ο Εμπεσίλιο και δύο φτερά σαν πλάγιοι επιθετικοί (Όρ και Σαλλάι).

Αρκετά καλό και ωραίο ποδόσφαιρο από τον ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο που είχε, επιθέσεις από τα πλάγια σε μια πολύ καλή εμφάνιση. Όταν ο Μπαλταζάρ γύρισε στον πάγκο του όμως να δει τις αλλαγές δεν υπήρχε κανένας πλάγιος επιθετικός και τα πειράματα άρχισαν με το αποτέλεσμα να είναι γνωστό.

Κάποιες λάθος επιλογές στην αρχή της σεζόν και οι ατυχίες με τους τραυματισμούς έφεραν την ομάδα σε αυτό σημείο αλλά δεν είναι επί της ώρας. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και η ομάδα του ΑΠΟΕΛ αν θέλει να κατακτήσει το 6ο συνεχόμενο πρέπει να κάνει το πέντε στα πέντε. Δύσκολο το πρόγραμμα για τον ΑΠΟΕΛ που έχει ακόμη ΑΕΚ στο Αρένα και Απόλλωνα στην Λευκωσία.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top