ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τους «πλήγωσε» όλους εκτός… από τον ΑΠΟΕΛ!

Τους «πλήγωσε» όλους εκτός… από τον ΑΠΟΕΛ!

Για την αξία και την προσφορά του Σλοβάκου επιθετικού της Ανόρθωσης που ακούει στο όνομα Μίχαλ Ντουρίς, γράψαμε τις προηγούμενες μέρες και συγκεκριμένα μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια, όταν ο φορ της «Κυρίας» χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και το «διπλό» μέσα στο ΓΣΠ μετά από 5χρόνια.

Διαβάστε κι αυτό: ΑΠΟΘΕΩΣΤΕ ΤΟΝ – Ίσως η καλύτερη μεταγραφή Ιανουαρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ντουρίς στο λίγο διάστημα που βρίσκεται στο νησί μας κατάφερε πρώτα – πρώτα να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο την ποδοσφαιρική του αξία φορώντας την φανέλα με τον φοίνικα στο στήθος και επίσης δικαίωσε όσους έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του για να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της Ανόρθωσης.

Πέραν των 9 γκολ που σημείωσε στους δύο και κάτι μήνες που «πάτησε» το πόδι του στο νησί μας, ο Ντουρίς κατάφερε να πετύχει ή καλύτερα να καταγράψει άλλο ένα σημαντικό στατιστικό το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την άμεση προσαρμογή του στις νέες συνθήκες που βρήκε στην Κύπρο αλλά και στη νέα του ομάδα.

Αν κοιτάξει κανείς καλά τον πίνακα με τα παιχνίδια που έδωσε η «Κυρία» από τον καιρό που ήρθε ο Σλοβάκος στο νησί μας θα διαπιστώσει ότι, κόντρα στις μεγάλες του νησιού και συγκεκριμένα αυτές του πρώτου γκρουπ, πλην του ΑΠΟΕΛ ο Ντουρίς κατάφερε να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα.

Το ότι δεν σκόραρε με τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι κάτι που παίρνει από κάτω τον Ντουρίς αφού άλλωστε κατάφερε να δείξει από τα πρώτα πατήματα στους αγωνιστικούς χώρους της Κύπρου το τι πάστα ποδοσφαιριστής και με την δεινότητα του και την ικανότητα του στο σκοράρισμα έδειξε ότι μπορεί να πιάσει την Ανόρθωση από το χέρι και να την οδηγήσει στους στόχους της.

Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν σκόραρε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για να κάνει το 5 στα 5 κόντρα στις μεγάλες ομάδες σίγουρα είναι κάτι που θα το κυνηγήσει στην ρεβάνς του 0-0 στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι – οφ μέσα στο ΓΣΠ κόντρα στους «γαλαζοκίτρινους» του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top