LIFESTYLE

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου: «Έρχομαι σε αμηχανία όταν…»

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου: «Έρχομαι σε αμηχανία όταν…»

Ο Ανδρεάς Γεωργίου αναμφίβολα διανύει την πιο όμορφη και δημιουργική περίοδο στα επαγγελματικά του, καθώς με ότι καταπιαστεί συνεπάγεται και η επιτυχία.

Ο ηθοποιός και παραγωγός, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό DownTown της Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα προσωπικά του και αποκάλυψε για ποιο λόγο νιώθει αμήχανα να αναφέρεται σε αυτά δημόσια.

«Είμαι μόνος μου! Έρχομαι σε αμηχανία όταν μιλάω για τον έρωτα στη ζωή μου, επειδή από μικρός σκέφτομαι ότι θα ερωτευτώ παράφορα, θα κάνω οικογένεια και παιδιά – κι όμως αυτό δεν έρχεται. Και δεν έρχεται επειδή δεν είναι ακόμα η σωστή στιγμή μάλλον. Έχω ρίξει όλο μου το βάρος στη δουλειά και μου φτάνει. Για τα επόμενα δέκα χρόνια δεν βλέπω να το κάνω. Είχα σχέσεις και είδα ότι με πήγαινε πίσω όλο αυτό, δεν με εξέλισσε. Το ιδανικό είναι να είσαι με έναν σύντροφο που σε πάει μπροστά, που κατανοεί τις ανάγκες σου και είναι μέσα σε αυτό το πακέτο της καθημερινότητας που ζεις.

Έχω δυσκολία στο να βρω έναν άνθρωπο που να αντέχει την καθημερινότητά μου. Δεν έχω βρει τέτοια σύντροφο. Μου αρέσει το άγχος, το τρέξιμο της δουλειάς, η επαφή με τον κόσμο και, λογικό είναι, αν αυτή είναι η προτεραιότητά μου, η προσωπική μου ζωή να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Ε, δεν νομίζω να το δέχεται κάποιος εύκολα! Γι’ αυτό και έχω αδικήσει συντρόφους μου στο παρελθόν. Το έχω δοκιμάσει, το να συνδυάσω τη δουλειά και τη σχέση μου, αλλά δεν μου πετυχαίνει. Όμως, ρίχνω όλο μου το βάρος στη δουλειά, επειδή με εξελίσσει, και σίγουρα όχι για να βγάλω πολλά λεφτά ή για να εισπράξω φήμη και δόξα.

Η δουλειά για μένα είναι ένα πνευματικό ταξίδι που με ωριμάζει. Από την άλλη, υπάρχουν στιγμές που γυρίζω πολύ κουρασμένος το βράδυ σπίτι μου και δεν με περιμένει κανείς. Η συντροφικότητα, ναι, μου λείπει. Όμως έχω συμβιβαστεί με το γεγονός ότι κάτι κερδίζω και κάτι χάνω.», εξομολογήθηκε όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος εάν είναι ερωτευμένος.

 

.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top