ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γίνεται λόγος ξανά για το VAR (δηλώσεις)

Γίνεται λόγος ξανά για το VAR  (δηλώσεις)

Σύμφωνα με τον Νικόλα Ριτσόλι, πρόεδρο της επιτροπής αξιολόγησης του VAR, έχουν γίνει 16-18 παρά τη βοήθεια που προσφέρει το σύστημα.

Το VAR χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην Ιταλία τη φετινή σεζόν και πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης του συστήματος είναι ο πρώην διαιτητής. Ο Ριτσόλι παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Italia, λέγοντας ότι έχουν γίνει «16-18» λάθη παρά τη βοήθεια του VAR.

«Εκτός της τελευταίας αγωνιστικής, στην οποία ελπίζω να μην είχαμε λάθη, έχουν γίνει 16-18 λάθη από το ξεκίνημα της σεζόν. Η τεχνολογία δεν σου δίνει ανοσία στα λάθη. Αυτό είναι απίθανο. Ο αντικειμενικός στόχος είναι να μειώσουμε τα λάθη. Ακολουθούμε το διεθνές πρωτόκολλο και η τεχνολογία θα πρέπει να παρεμβαίνει σε φάσεις-κλειδιά», τόνισε ο Ριστόλι.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top