ΘΡΗΝΟΣ - Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιαννιώτα για τον αδικοχαμένο σμηναγό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΡΗΝΟΣ - Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιαννιώτα για τον αδικοχαμένο σμηναγό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ελλάδα πενθεί για τον άδικο χαμό του σμηναγού, ο οποίος πέθανε εν ώρα καθήκωντος και για την υπεράσπιση της χώρας του.

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος που υπηρετούσε στην 331 Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας είναι ο ιπτάμενος που έχασε την ζωή του, στην πτώση του Mirage 2000-5 που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή εννέα ναυτικά μίλια βορειονατολικά της Σκύρου.

Το όλο θλιβερό συμβάν δεν το άφησε ασχολίαστο και ο πρώην άσσος του ΑΠΟΕΛ, Γιάννης Γιαννιώτας ο οποίος με ανάρτηση του στα social media ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον σμηναγό.

Δείτε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.