Πέταξε την ενός έτους κόρη του από την οροφή για να μην του γκρεμίσουν το σπίτι

Πέταξε την ενός έτους κόρη του από την οροφή για να μην του γκρεμίσουν το σπίτι

Ενα απίστευτο στιγμιότυπο κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στην πόλη  Kwadwesi της Νότιας Αφρικής, όταν πατέρας πέταξε την ενός έτους κόρη του από την οροφή του σπιτιού τους.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας απείλησε τους αστυνομικούς πως θα πετάξει την κόρη του από την σκεπή, αν κατεδαφίσουν με μπουλντόζα το παράνομα χτισμένο σπίτι του.

Κρατώντας την κόρη του ανάποδα, ο πατέρας έκανε την απειλή του πραγματικότητα και πέταξε την κόρη του στο κενό.

Ευτυχώς το ενός έτους κοριτσάκι προσγειώθηκε στα χέρια ενός αστυνομικού, καθώς το σπίτι είχε ήδη περικυκλωθεί από τις αρχές.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ένας αστυνομικός να προσπαθεί να αποτρέψει τον άνδρα από το να πετάξει την κόρη του από την σκεπή, χωρίς όμως να τα καταφέρνει.

Να σημειωθεί πως εκείνη την ημέρα είχαν προγραμματιστεί περίπου 60 κατεδαφίσεις παράνομων σπιτιών στην συγκεκριμένη πόλη.

Το τρομερό είναι πως την ίδια στιγμή περίπου 10 διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί εκεί και παρότρυναν με φωνές τον απελπισμένο πατέρα να πετάξει το παιδί.

Οι αρχές συνέλαβαν τον άντρα και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ το παιδί επέστρεψε στην μητέρα του. Τώρα ο ίδιος κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας.

Επίσης η κατεδάφιση έγινε κανονικά και εν τέλει καταστράφηκαν 90 σπίτια που είχαν χτιστεί παράνομα εκεί.


 

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE