Ο Σόουζα παρατήρησε και θετικό στοιχείο της Ομόνοιας – Όλα όσα είπε

Ο Σόουζα παρατήρησε και θετικό στοιχείο της Ομόνοιας – Όλα όσα είπε

Μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Λούκας Σόουζα, παραχώρησε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision, όπου μίλησε για την εικόνα του αγώνα, μιλώντας και για τους «τριφυλλοφόρους», αλλά και για τις μάχες με την ΑΕΚ

«Ο στόχος μου είναι πάντα να παίζω για την ομάδα. Είμαι χαρούμενος για το γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος να τελειώσουμε το παιχνίδι όμως έπειτα από κάποιες απροσεξίες μας η Ομόνοια μπήκε ξανά στο κόλπο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια έδειξε ότι έχει ποιότητα όμως καταφέραμε να κλείσουμε τις γραμμές και να πάρουμε τη νίκη.  Και στο πρώτο ματς με την Ομόνοια παίξαμε καλά. Έχουμε ένα νέο προπονητή τώρα και προσπαθούμε να εμπεδώσουμε την φιλοσοφία του. Προσπαθούμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε».

Για την απόδοση του και το ματς με την ΑΕΚ «Ευχαριστώ τον Θεό που επέστρεψα σε υψηλό επίπεδο. Πολύ λίγοι πίστευαν ότι μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου και χωρίς προετοιμασία να μπορέσω να μπω και να βοηθήσω σε τέτοιο επίπεδο. Έχουμε ακόμα τέσσερα ματς, θα τα δώσουμε όλα. Θα προσπαθήσουμε με την ΑΕΚ να κάνουμε το καθήκον μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE