ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η «Βασίλισσα» μπορεί και χωρίς τον Ρονάλντο – ΒΙΝΤΕΟ

Η «Βασίλισσα» μπορεί και χωρίς τον Ρονάλντο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε ρεπό ξεκούρασης, όμως οι συμπαίκτες του έκαναν την δουλειά και με το 1-2 στην έδρα της Μάλαγα βύθισαν ακόμα περισσότερο τους Ανδαλουσιανούς.

Απέναντι τους είχαν έναν μικρό Ολυμπιακό (Ρομπέρτο, Μιγκέλ Τόρες, Ιντέγε Μπράουν) και μία ομάδα ουραγό και δίχως ηθικό. Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έπαιζε δίχως τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά φέτος έχει μάθει να ζει και χωρίς αυτόν. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν πέρασε χαλαρά από το «Ροσαλέδα» (1-2) και προσπέρασε την Βαλένθια ξανά στην τρίτη θέση.

Ένας πρώην παίκτης της Μάλαγα (Ίσκο) ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με μία πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ (29’) , με τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης να μην πανηγυρίζει το γκολ απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Μία απόκρουση του Νάβας (44’) γλίτωσε την «βασίλισσα» από την ισοφάριση, σε ένα παιχνίδι με ανοιχτό ρυθμό και δίχως πολλές σκοπιμότητες.

Ο Ίσκο έβαλε ξανά το ποδαράκι του και με μία ακόμα ασίστ σέρβιρε το 0-2 στον Κασεμίρο (63’), με την Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει οικονομία δυνάμεων στο τελευταίο ημίωρο, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Ωστόσο, η τελευταία κουβέντα ειπώθηκε από την Μάλαγα. Ο Ρολάν πέτυχε το γκολ της τιμής στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (1-2), όμως ήταν πολύ αργά για να αλλάξει ο τελικός νικητής…

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top