ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για τον θάνατο του ηλικιωμένου

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για τον θάνατο του ηλικιωμένου

Υπόθεση αιφνίδιου θανάτου εξετάζει πλέον η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό βαριά τραυματισμένου άντρα στον Στρόβολο, το μεσημέρι της Δευτέρα (16/4), ο οποίος λίγο αργότερα απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας από την Αστυνομία, οι Αρχές μετά και από τις εξετάσεις που πραγματοποίησαν στη σκηνή, έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.

Ως εκ τούτου, ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου, εξετάζει υπόθεση αιφνίδιου ή αφύσικου θανάτου.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άντρα μέχρι στιγμής (16/4, 20:30), παραμένουν άγνωστα.

Υπενθυμίζουμε ότι, ο άντρας εντοπίστηκε από περίοικο στην αυλή πολυκατοικίας σοβαρά τραυματισμένος, ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγο αργότερα απεβίωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE