ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε πέντε άτομα - Ήταν σε ανακαινιζόμενο υποστατικό

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε πέντε άτομα - Ήταν σε ανακαινιζόμενο υποστατικό

Πέντε πρόσωπα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε το πρωί της Τρίτης (17/4) από μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου και του Γραφείου Πάταξης και Αδήλωτης Εργασίας, σε υπό ανακαίνιση υποστατικό στην Πάφο.  

Συγκεκριμένα, τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα  αδικήματα της παράνομης απασχόλησης και παράνομης εργοδότησης και ένα πρόσωπο για πλαστοπροσωπία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και παροχής ψευδών στοιχείων σε αστυνομικό.

Επίσης, καταγγέλθηκαν εξωδίκως οι τρείς εργοδότες των πιο πάνω προσώπων, για το ποσό των 17,500 ευρώ.

Το ΤΑΕ Πάφου και το Τμήμα Μικροπαβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE