ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Εργατικό ατύχημα σε αρτοποιείο

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Εργατικό ατύχημα σε αρτοποιείο

Υπάλληλος που εργάζεται σε αρτοποιείο τραυματίστηκε ελαφρά από πρόκληση  φωτιάς στην κουζίνα ενώ εργαζόταν το πρωί της Πέμπτης (19/4). Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, το συμβάν συνέβη στις 06:13 το πρωί σε φούρνο στην Γεροσκήπου.

Η φωτιά προκλήθηκε, όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις, όταν ο υπάλληλος του φούρνου επιχείρησε να μεταγγίσει λάδι από την φριτέζα που χρησιμοποιούσε.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρός αυτός έφερε ελαφρά εγκαύματα στο χέρι.

Από την φωτιά προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές στην κουζίνα του αρτοποιείου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE