ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Εργατικό ατύχημα σε αρτοποιείο

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Εργατικό ατύχημα σε αρτοποιείο

Υπάλληλος που εργάζεται σε αρτοποιείο τραυματίστηκε ελαφρά από πρόκληση  φωτιάς στην κουζίνα ενώ εργαζόταν το πρωί της Πέμπτης (19/4). Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, το συμβάν συνέβη στις 06:13 το πρωί σε φούρνο στην Γεροσκήπου.

Η φωτιά προκλήθηκε, όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις, όταν ο υπάλληλος του φούρνου επιχείρησε να μεταγγίσει λάδι από την φριτέζα που χρησιμοποιούσε.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρός αυτός έφερε ελαφρά εγκαύματα στο χέρι.

Από την φωτιά προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές στην κουζίνα του αρτοποιείου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

Tις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, υπό το φως των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων, ανέλυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στη διάρκεια ομιλίας του στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στο Ζάγκρεμπ, της Κροατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE