Ποτέ ξανά…

Ποτέ ξανά…

Λέγαμε και γράφαμε ότι η περσινή πορεία της Ομόνοιας ήταν μια από τις χειρότερες της από τον καιρό ίδρυσης…

Φυσικά κανείς δεν πίστευε ότι το «τριφύλλι» θα μπορούσε να πραγματοποιήσει ακόμη πιο άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα, κι όμως να που γίνεται φέτος.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ και κανείς οπαδός (μικρός – μεγάλος) του Λευκωσιάτικου συλλόγου δεν πιστεύουμε να θυμάται ή να έχει ζήσει την Ομόνοια στην μακρόχρονη ιστορία του να πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις και να διατηρεί ένα σερί των 9 συνεχόμενων ηττών.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Ομόνοια που την βλέπουν οι φίλοι της σε αυτό το ΧΑΛΙ και σίγουρα περιμένουν πως και πώς να τελειώσει αυτό το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.