Ποτέ ξανά…

Ποτέ ξανά…

Λέγαμε και γράφαμε ότι η περσινή πορεία της Ομόνοιας ήταν μια από τις χειρότερες της από τον καιρό ίδρυσης…

Φυσικά κανείς δεν πίστευε ότι το «τριφύλλι» θα μπορούσε να πραγματοποιήσει ακόμη πιο άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα, κι όμως να που γίνεται φέτος.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ και κανείς οπαδός (μικρός – μεγάλος) του Λευκωσιάτικου συλλόγου δεν πιστεύουμε να θυμάται ή να έχει ζήσει την Ομόνοια στην μακρόχρονη ιστορία του να πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις και να διατηρεί ένα σερί των 9 συνεχόμενων ηττών.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Ομόνοια που την βλέπουν οι φίλοι της σε αυτό το ΧΑΛΙ και σίγουρα περιμένουν πως και πώς να τελειώσει αυτό το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση για το Κυπριακό, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά τη ρητορική περί «συνέχισης του διαλόγου», η διαδικασία παραμένει στάσιμη και εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη προ-διαπραγματευτική φάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE