ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Η επίμαχη φάση του πέναλτι στο ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ με το χέρι του Νέλσον

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Η επίμαχη φάση του πέναλτι στο ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ με το χέρι του Νέλσον

Με εκτέλεση πέναλτι του Μοράις άνοιξε το σκορ ο ΑΠΟΕΛ στην Αρένα.

Αυτό που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες παικτών και κόσμου της ΑΕΚ ήταν το γεγονός ότι υποδείχθηκε πέναλτι και όχι φάουλ.

Όπως έδειξε και ο τηλεοπτικός φακός της Cytavision, ο Νέλσον έκανε καθαρά χέρι όμως τα πλάνα δεν ξεκαθαρίζουν αν ήταν σίγουρα μέσα ή έξω ο παίκτης της ΑΕΚ. Τα πόδια του φάνηκε ότι ήταν εκτός όμως αυτό που μετρά είναι το χέρι, οπότε θα χρειαστεί μια καλύτερη λήψη για να ξεκαθαριστεί η φάση.

Θα ήταν προτιμότερο να υπήρχε μια λήψη πίσω από τον παίκτη για να ξεκαθαρίσει τελείως η φάση.

Δείτε τα πλάνα στις φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.