ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΧΑΜΟΣ για την ΑΕΚ – Το παιχνίδι τελείωσε, το party ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ! (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΧΑΜΟΣ για την ΑΕΚ – Το παιχνίδι τελείωσε, το party ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ! (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο λαός της ΑΕΚ ξέσπασε. Οι παίκτες της Ένωσης το γιόρτασαν. Ο αγώνας με τον Λεβαδειακό ολοκληρώθηκε και το party άρχισε για τους πάντες στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τα 2 γκολ του Μπακασέτα νωρίς-νωρίς στο ματς έδιωξαν το όποιο άγχος μπορεί να υπήρχε και έδωσε τη θέση του σε τραγούδια και πανηγυρισμούς. Μετά από 24 χρόνια η ΑΕΚ γυρίζει στον θρόνο του πρωταθλητή. Αυτοί που πριν από 5 χρόνια έκλαιγαν για τον υποβιβασμό στη Γ΄εθνική, σήμερα είχαν ξανά δάκρυα αλλά χαράς αυτή την φορά. Ο Τζήλος σφύριξε για τελευταία φορά κι όλα τα άλλα είναι πλέον ιστορία και… κλικ χαράς!

Από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, όλοι στο ΟΑΚΑ περίμεναν το τέλος του ματς για να αρχίσουν οι πανηγυρισμοί. Εστω χωρίς να μπει κανείς στον αγωνιστικό χώρο… Δε χρειάστηκε, άλλωστε, αφού πήγε η ομάδα στον κόσμο! Αφού πρώτα Μανόλο Χιμένεθ και παίκτες πανηγυρίσαν στο κέντρο του γηπέδου, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το πέταλο της ORIGINAL 21 κι από εκεί έκαναν το γύρο του γηπέδου, με τους 60.000 ΑΕΚτζήδες να αποθεώνουν τους πάντες υπό τους ήχους του ύμνου της ΑΕΚ.

Ο οποίος έπαιζε και ξανάπαιζε, αφού κανείς δεν είχε την παραμικρή διάθεση να φύγει από το ΟΑΚΑ. Ενα ΟΑΚΑ που έδωσε όλο χέρια για το «ΑΕΚ-ΑΕΚ», με τον ρυθμό να τον δίνει σύσσωμη η ομάδα από το κέντρο του γηπέδου!

Με τη λήξη του αγώνα, οι κερκίδες πήραν «φωτιά» και οι φίλοι της γιόρτασαν την επιτυχία της ομάδας τους, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς κι αποθεώνοντας τους πρωταγωνιστές!

Με το «We are the champions» να δονεί την ατμόσφαιρα, οι «κιτρινόμαυροι» γιόρτασαν την επιτυχία τους, ανεβάζοντας τα ντεσιμπέλ και χειροκροτώντας τον κόσμο με τη σειρά τους!

Πηγή: gazzetta.gr

Δείτε τα βίντεο :

Πηγή βίντεο: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top