ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η UEFA μίλησε! Στη δικαιοσύνη οι αποδείξεις για «στημένο» παιχνίδι…

Η UEFA μίλησε! Στη δικαιοσύνη οι αποδείξεις για «στημένο» παιχνίδι…

Η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε πως οι αποδείξεις περί χειραγώγησης του αγώνα ΟΦΗ-Αιγινιακού βρίσκονται στη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα τα αποδεικτικά στοιχεία για όσα έγιναν στον αγώνα ΟΦΗ – Αιγινιακού (6-0), ο οποίος διεξήχθη στις 12 Νοεμβρίου 2017 έχουν μεταφερθεί στην Εισαγγελία και στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Η αρχή έγινε με την ένορκη κατάθεση του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος ισχυρίσθηκε στην αθλητική εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Λιάσου ότι «ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού Γιάννης Νιώπας παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είχε μειωμένη απόδοση στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ για στοιχηματικούς λόγους».

Η εισαγγελική έρευνα αποκάλυψε ότι το τιμολόγιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε η αποστολή του Αιγινιακού στο Ηράκλειο της Κρήτης πληρώθηκε από αλλοδαπή εταιρεία, της οποίας νόμιμος εκπρόσωπος ήταν ο Φώτης Τσάλος, τότε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Επίσης τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των μελών της αποστολής του Αιγινιακού (Πειραιάς – Ηράκλειο) πληρώθηκαν από τον Γιώργο Πηρουνάκη, μέλος του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ ΟΦΗ και κουμπάρος του Φώτη Τσάλου.

Δύο περίπου μήνες μετά τον αγώνα, στις 11 Ιανουαρίου 2018 ο Φώτης Τσάλος παραιτείται από την προεδρία του ΟΦΗ.

Στις 23 Ιανουαρίου 2018 η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της ένορκης κατάθεσης Καλαϊτζίδη, «διαχωρίζει τη θέση της απέναντι στον κ. Τσάλο, στις ενέργειες και τις πρακτικές του».

Η Εισαγγελία ερευνά το αδίκημα της δωροδοκίας – δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα με στοιχηματική απάτη.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Silia Kapsis: Απάντησε στον πατέρα της που είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της - «Ξέρω την αλήθεια»



Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Ενώ πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές, τα κόμματα ρίχνονται με τα μούτρα στην τελική ευθεία, σε μία προσπάθεια να κερδίσουν όσες περισσότερες ψήφους, αλλά και τις εντυπώσεις. Γνωρίζοντας πολύ καλά μέσα από τις δημοσκοπήσεις τι θέλουν οι Κύπριοι ψηφοφόροι, θέτουν ως προτεραιότητα σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top