ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά

Υπό έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στη Σια της επαρχίας Λευκωσίας, αφού έκαψε 100 τετραγωνικά χαμηλής άγριας βλάστησης.

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοίνωσε ότι η πυρκαγιά που προκλήθηκε σήμερα Τρίτη 24 Απριλίου 2018, στις 12:15 το μεσημέρι από στρατιωτικές δραστηριότητες στο πεδίο Βολής Σιας, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 13:00 αφού έκαψε έκταση 100 τετραγωνικών μέτρων καλυμμένων με χαμηλή άγρια βλάστηση και χόρτα.

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 7 άνδρες του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και άνδρες της Εθνικής Φρουράς. Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις του Τμήματος Δασών για αντιμετώπιση τυχόν νέου επεισοδίου.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE