ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Τα πιθανά αίτια του θανάτου της 80χρονης

ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Τα πιθανά αίτια του θανάτου της 80χρονης

Ασφυξία ή καρδιακό επεισόδιο. Αυτές είναι οι δυο πιθανές αιτίες θανάτου της 80χρονης Ανδρούλλας Βανέζη, η οποία εντοπίστηκε νεκρή τη Δευτέρα (23/04) στην οικία της στην Αγλαντζιά.

Οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους διενήργησαν την νεκροτομή επί της σορού της άτυχης ηλικιωμένης, ωστόσο, όπως μας αναφέρθηκε από αστυνομική πηγή δεν έχει συνταχθεί πόρισμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο ιατροδικαστές εξέταζαν δυο ενδεχόμενα: (1) Να απεβίωσε η 80χρονη συνεπεία ασφυξίας ή (2) να υπέστη καρδιακό επεισόδιο λόγω της ταραχής της (ο δράστης ή οι δράστες την είχαν δέσει και φιμώσει).

«Είναι λογικό να περιμένουν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων και αναλύσεων, πριν συντάξουν γνωστοποιήσουν το πόρισμά τους στην Αστυνομία» ανέφερε η ίδια αστυνομική πηγή στο ThemaOnline.

Ως γνωστόν, η ληστεία στην οικία της 80χρονης έγινε το πρωί, ενώ η λεία του δράστη ή των δραστών ήταν ποσό 500 ευρώ και ένας φορητός υπολογιστής που ανήκε στον γιο της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top