ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Τα πιθανά αίτια του θανάτου της 80χρονης

ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ: Τα πιθανά αίτια του θανάτου της 80χρονης

Ασφυξία ή καρδιακό επεισόδιο. Αυτές είναι οι δυο πιθανές αιτίες θανάτου της 80χρονης Ανδρούλλας Βανέζη, η οποία εντοπίστηκε νεκρή τη Δευτέρα (23/04) στην οικία της στην Αγλαντζιά.

Οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους διενήργησαν την νεκροτομή επί της σορού της άτυχης ηλικιωμένης, ωστόσο, όπως μας αναφέρθηκε από αστυνομική πηγή δεν έχει συνταχθεί πόρισμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο ιατροδικαστές εξέταζαν δυο ενδεχόμενα: (1) Να απεβίωσε η 80χρονη συνεπεία ασφυξίας ή (2) να υπέστη καρδιακό επεισόδιο λόγω της ταραχής της (ο δράστης ή οι δράστες την είχαν δέσει και φιμώσει).

«Είναι λογικό να περιμένουν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων και αναλύσεων, πριν συντάξουν γνωστοποιήσουν το πόρισμά τους στην Αστυνομία» ανέφερε η ίδια αστυνομική πηγή στο ThemaOnline.

Ως γνωστόν, η ληστεία στην οικία της 80χρονης έγινε το πρωί, ενώ η λεία του δράστη ή των δραστών ήταν ποσό 500 ευρώ και ένας φορητός υπολογιστής που ανήκε στον γιο της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE