ΚΟΣΜΟΣ

Tο μέντιουμ δεν πέτυχε ούτε μία πρόβλεψη!

Tο μέντιουμ δεν πέτυχε ούτε μία πρόβλεψη!

Ποιος δεν θα ήθελε μια ματιά στο μέλλον, ώστε να πορεύεται με μπούσουλα στη ζωή του;

Μόνο που στις ερωτήσεις για το άγνωστο που όλοι έχουμε, οι περισσότεροι το παίρνουμε απόφαση πως δεν θα μάθουμε ποτέ.

Όχι όμως και η 19χρονη Niamh Gargan, που στράφηκε μεν σε μέντιουμ, δεν πήρε ωστόσο αυτό που αποζητούσε. Η νεαρή από τη Γλασκόβη της Σκοτίας επικοινώνησε με μέντιουμ μέσω Facebook και την πλήρωσε προκαταβολικά 10 λίρες για να της πει την τύχη της.

Η κοπέλα της έστειλε λοιπόν μια φωτογραφία της, από την οποία συμπέρανε το μέντιουμ: «Σου αρέσει η ομορφιά και τα μαλλιά, σου αρέσει η φυσική ηλιοθεραπεία, αισθάνεσαι ανανεωμένη. Σου αρέσουν τα μιλκσέικ μπανάνα-σοκολάτα. Κάνεις πάντα λεύκανση στα δόντια σου. Θέλεις να νοικοκυρευτείς με κάποιον.

Η Niamh δεν εντυπωσιάστηκε ακριβώς και της ζήτησε κάτι πιο «πνευματικό». Το μέντιουμ δεν απάντησε αρχικά, η κοπέλα ζήτησε πίσω τα χρήματά της, καθώς όλο αυτό «είναι εμφανώς απάτη» και τότε μόνο πήρε απάντηση από το μέντιουμ: «Δεν είναι απάτη. Αυτό κάνω τώρα. Συγνώμη. Χρειάζεται πολλή ενέργεια, γλυκιά μου».

 

Η Niamh καταλήγει να απολογηθεί, σύντομα ακούει όμως πως είχε μια θεία που πέθανε. Μόνο που δεν είχε! Το μέντιουμ το πήγε στο γενικό μετά, καθώς με το ειδικό δεν το είχε: «Κάποιος πέθανε που ήταν πολύ κοντά σου, σου έφερνε συνεχώς πασχαλινά αυγά. Και τσιμπιδάκια για τα μαλλιά».

Αφού της εξηγήσει πως δεν ξέρει κανέναν που να χωρά σε μια τέτοια περιγραφή, το μέντιουμ ξαναχτυπά: «Βαριέσαι πάντα»! Η Niamh ζητά και πάλι πίσω τα χρήματά της, το μέντιουμ πάει ωστόσο να σώσει την παρτίδα έστω και την ύστατη αυτή στιγμή: «Βλέπω πως θα μείνεις έγκυος». Η Niamh της απαντά πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά. «Υιοθέτησες ένα», απαντά αμέσως το μέντιουμ και όταν η κοπέλα ξαναζητά τα λεφτά της για να μην κάνει καταγγελία, το μέντιουμ τρέχει να γράψει: «ή θα υιοθετήσεις»!

«Νιώθω σαν ανόητη, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με τη βλακεία μου και τα πράγματα που σκαρφιζόταν», είπε η 19χρονη για το πάθημά της. «Νομίζω πως έλεγε το πρώτο πράγμα που της ερχόταν στο κεφάλι»...

 

 

Από newsbeast.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top