ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ματσάκης για φονικό Στροβόλου: ‘Πιστεύω το παιδί λέει την αλήθεια – Έχω στοιχεία για ληστεία’

Ματσάκης για φονικό Στροβόλου: ‘Πιστεύω το παιδί λέει την αλήθεια – Έχω στοιχεία για ληστεία’

Απόλυτος στην άποψη ότι το διπλό φονικό πρόκειται για ληστεία η οποία πήγε στραβά εξέφρασε ο ιατροδικαστής στον οποίον ανέθεσε την υπόθεση η οικογένεια, Μάριος Ματσάκης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό δρομολόγιο», ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, κλήθηκε να αναφέρει τις απόψεις του για το διπλό φονικό του Στροβόλου, ύστερα από την αυτοψία που διενήργησε στην σκηνή.

«Πιστεύω ότι το παιδί λέει την αλήθεια», ανάφερε αρχικά ο κ. Ματσάκης, «δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα» πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε ότι με βάση της νεκροτομής και άλλων ευρημάτων, ο ίδιος έχει καταλήξει στο τι συνέβη.

Ο κ. Ματσάκης μάλιστα, προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω λέγοντας, «η Αστυνομία πρέπει να αλλάξει κατεύθυνση στην υπόθεση».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ανάφερε στον κ. Ματσάκη ότι κανένας επισήμως δεν εξέφρασε ότι ο 15χρονος εμπλέκεται στο έγκλημα με τον ίδιο να απαντά πως, «αυτή ήταν η γραμμή που έδωσαν οι ιατροδικαστές της Κυβέρνησης».

Στην συνέχεια, ο ιατροδικαστής που ανέλαβε την υπόθεση από την πλευρά της οικογένειας, ανάφερε πως το έγκλημα πρόκειται για «ληστεία που πήγε στραβά», και συμπλήρωσε πως έχει όλα τα στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης και μπορεί να βοηθήσει την Αστυνομία.

Επιπλέον, ο κ. Ματσάκης ανάφερε πως είχε στοιχεία από πριν, αλλά όταν επισκέφθηκε την σκηνή για αυτοψία το επιβεβαίωσε και γι’ αυτό ήθελε τόσο επίμονα να πάει στο σπίτι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top