ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλος αιώνιος τελικός και Κυπελλούχος η Ομόνοια!

Μεγάλος αιώνιος τελικός και Κυπελλούχος η Ομόνοια!

Μεγάλο παιχνίδι στο «Ελευθερία» και Κυπελλούχος η Ομόνοια!

Μετά από 34 χρόνια οι δυο αιώνιοι ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια συγκρούστηκαν στον 44o Τελικό Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας με τους πράσινους της Λευκωσίας να κατακτούν το Κύπελλο με 3-1 σετ μετά από δύο χρόνια!

Ο μεγάλος αγώνας που έγινε στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία άρχισε με τον ΑΠΟΕΛ να είναι καλύτερος στο πρώτο σετ και να το παίρνει με 25-23. Στο δεύτερο σετ έγινε μεγάλη μάχη με την Ομόνοια να καταφέρνει να ισοφαρίζει στα σετ επικρατώντας με 27-29.

Στο τρίτο σετ έγινε μεγάλη μάχη όμως από ένα σημείο και μετά οι τριφυλλοφόροι πήραν το πάνω χέρι και πήραν προβάδισμα στα σετ με 2-1.

Στο τέταρτο σετ η Ομόνοια μπήκε από την αρχή δυνατά του σετ και προηγήθηκε μέχρι και με 7 πόντους όμως ο ΑΠΟΕΛ επανήλθε και πλησίασε στον ένα πόντο (18-19) και στη συνέχεια ισοφάρισε σε 23-23 δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στον τελικό. Εν τέλει η Ομόνοια με μεγάλο πρωταγωνιστή στον Σιντιμπέ η Ομόνοια κατέκτησε το Κύπελλο επικρατώντας στο τέταρτο σετ με 23-25!

1ο σετ: 25-23 (ΑΠΟΕΛ)
2ο σετ: 27-29 (Ομόνοια)
3ο σετ: 19-25 (Ομόνοια)
4ο σετ: 23-25

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top