ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγριεμένη η Ρόμα, έστειλε… μήνυμα στη Λίβερπουλ! – ΒΙΝΤΕΟ

Αγριεμένη η Ρόμα, έστειλε… μήνυμα στη Λίβερπουλ! – ΒΙΝΤΕΟ

Παρότι αγωνίστηκε για πάνω από 30 λεπτά με 10 παίκτες, η Ρόμα διέλυσε με σκορ 4-1 την Κιέβο Βερόνα στο «Ολίμπικο» και έστειλε… μήνυμα στην Λίβερπουλ!

Ο Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο δεν έκανε εκτεταμένο rotation, παρότι ακολουθεί ο εντός έδρας ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη και η προσπάθεια των «Τζιαλορόσι» να ανατρέψουν την ήττα τους με 5-2 στο «Άνφιλντ», αφήνοντας εκτός ενδεκάδας μόνο τους Μανωλα, Φλορέντσι από τους θεωρητικά «αναντικατάστατους» (Περότι και Στρούτμαν ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού).

Η Κιέβο Βερόνα, η οποία μπαίνει σε πολύ σοβαρές περιπέτειες όσον αφορά τον υποβιβασμό, καθώς αγνοεί τη νίκη από τον Μάρτιο, δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο και ο πολύπειρος Στέφανο Σορεντίνο μάζεψε δύο φορές την μπάλα από τα δίχτυα του στις προσπάθειες των Πάτρικ Σικ (9′) και Έντιν Τζέκο (40′).

H φάση που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης του «Ολίμπικο» ήταν εκείνη του 59ου λεπτού, όταν ο 26χρονος επιθετικός των φιλοξενούμενων Ρομπέρτο Ινγκλέζε κέρδισε πέναλτι και απευθείας αποβολή του Ζουάν Ζεσούς, ωστόσο αστόχησε στην εκτέλεσή του.

Ο ντι Φραντσέσκο «κάλυψε» το κενό του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού περνώντας στο παιχνίδι τον Κώστα Μανωλά και μέσα σε τρία λεπτά (65′ – 67′) η ομάδα του «καθάρισε» το ματς, με τέρματα των Στεφάν Ελ Σαραουϊ και Έντιν Τζέκο.

Ο Ρομπέρτο Ινγκλέζε «ρέφαρε» εν μέρει για το χαμένο πέναλτι, διαμορφώνοντας με κοντινή κεφαλιά το τελικό 4-1 στο 88ο λεπτό, η Ρόμα έφτασε τους 70 βαθμούς μετά από 35 αγωνιστικές στο ιταλικό πρωτάθλημα, κρατάει την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και οι υποστηρικτές της ονειρεύονται ένα ακόμα 4-1, την Τετάρτη κόντρα στην Λίβερπουλ, που θα την στείλει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από 34 χρόνια…

Τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Ρόμα – Κιέβο 4-1
(9′ Σικ, 40′, 67′ Τζέκο, 65′ Ελ Σααραουί – 88′ Ινγκλέζε)

Ίντερ – Γιουβέντους (21:45)

Κυριακή

Κροτόνε – Σασουόλο (13:30)
Σαμπντόρια – Κάλιαρι (16:00)
Αταλάντα – Τζένοα
Μπολόνια – Μίλαν
Βερόνα – ΣΠΑΛ
Μπενεβέντο – Ουντινέζε
Φιορεντίνα – Νάπολι (19:00)
Τορίνο – Λάτσιο (21:45)

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top