ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ - Άρρωστο τούντο πράμαν’ -VIDEO

ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ - Άρρωστο τούντο πράμαν’ -VIDEO

Ανασφάλεια επικρατεί μεταξύ των πολιτών μετά τα δύο φονικά, στον Στρόβολο και την Αγλαντζιά, οι οποίοι μεταξύ άλλων, σε μεγάλο βαθμό δηλώνουν αρκετά ικανοποιημένοι με τις ενέργειες της Αστυνομίας.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Το ThemaOnline, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στις δύο υποθέσεις, βγήκε στο δρόμο την Δευτέρα (30/4) και μίλησε με τους πολίτες για να σφυγμομετρήσει τη γνώμη των πολιτών.

Ως περίεργο περιστατικό, χαρακτήρισε πολίτης το φονικό στον Στρόβολο, ενώ τόνισε το θέμα των χρημάτων ως κίνητρο. Ακόμη, μιλώντας στην κάμερα της ιστοσελίδας μας, χαρακτήρισε ως κομβική υπόθεση που άλλαξε την κυπριακή κοινωνία, λέγοντας χαρακτηριστικά: ‘Πιστεύω ότι όλοι οι Κυπραιοι ξεκινούν και νοιώθουν μιαν ανασφάλεια… Δεν γίνεται εκείνο που γινόταν παλιά, που κοιμόσουν με την πόρτα ξεκλείδωτη…’.

‘Χειρίστηκε καλά την υπόθεση, μπορούσε και καλύτερα αλλά είναι κάτι καινούριο και για την Αστυνομία’ ανέφερε για τους χειρισμούς από πλευράς Αρχών.

Θέμα παραπληροφόρησης τόσο από πλευράς Μ.Μ.Ε. όσο και Αστυνομίας έθεσε άλλος συμπολίτης μας. ‘Άρρωστο τούντο το πράμαν που συνέβηκε’ πρόσθεσε, ωστόσο το θεωρεί σπάνιο, κάτι που τον κάνει να εξακολουθεί να νοιώθει ασφάλεια.

'‘Η Αστυνομία πιστεύω ενήργησε πάρα πολύ σωστά’ μας είπε άλλος πολίτης, που θεωρεί ότι οι Αρχές προστάτευσαν το ανήλικο παιδί του άτυχου ζεύγους στον Στρόβολο, κάτι όμως που δεν έγινε από μέρος της κοινωνίας που βιάστηκε να καταλήξει σε συμπεράσματα.

Πάντως, η γενική εικόνα που σχηματίσαμε, τόσο από τις δηλώσεις πολιτών στην κάμερα, αλλά και εκτός κάμερας, είναι ότι τα πρόσφατα εγκλήματα έκαναν τους πολίτες να νοιώθουν λιγότερη ασφάλεια.

Τέλος, οι πολίτες φαίνεται να πιστώνουν την Αστυνομία, πιστεύοντας όμως ταυτόχρονα ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=lKFPIqxDijo

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top