Γλίτωσαν με εξώδικο για το παράνομο πετρέλαιο

Γλίτωσαν με εξώδικο για το παράνομο πετρέλαιο

Με εξώδικο συμβιβασμό και την καταβολή συνολικού ποσού της τάξης των 2000 ευρώ έληξε η υπόθεση εντοπισμού και κατάσχεσης από το Τμήμα Τελωνείων τριών οχημάτων οι οδηγοί των οποίων διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσαν αφορολόγητο χρωματισμένο πετρέλαιο για την κίνησή τους.

Ανακοίνωση από το Τμήμα Τελωνείων αναφέρει ότι έγινε έλεγχος σε συνολικά 43 πετρελαιοκίνητα οχήματα και διαπιστώθηκε ότι τρία από αυτά χρησιμοποιούσαν παράνομα βιομηχανικό πετρέλαιο και κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Προσθέτει ότι «μετά από αίτημα των εμπλεκομένων, ο Διευθυντής του Τμήματος Τελωνείων, αποδέχτηκε αίτημα για τον εξώδικο συμβιβασμό των διαπραχθέντων τελωνειακών αδικημάτων».

Οι εμπλεκόμενοι κατέβαλαν τον απαιτούμενο φόρο και τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας, πλέον χρηματικής επιβάρυνσης, συμβιβαστικού ποσού και ποσού απόδοσης. Συνολικά εισπράχθηκε το ποσό των 2000 ευρώ.

Με την καταβολή του πιο πάνω ποσού, τα τρία οχήματα που κατασχέθηκαν επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE