ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν τα οχήματα πατέρα και γιου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν τα οχήματα πατέρα και γιου

Στόχος εμπρηστών τα οχήματα δύο αντρών, οι οποίοι πρόκειται για πατέρα και γιο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (1/5), όταν πατέρας και γιος καθόντουσαν στην βεράντα του σπιτιού τους, αντιλήφθηκαν ότι τα οχήματά τους που ήταν σταθμευμένα έξω από την οικία, τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Την φωτιά αντιλήφθηκαν τόσο οι ιδιοκτήτες των οχημάτων όσο και άλλοι πολίτες, οι οποίοι έσπευσαν να σβήσουν την φωτιά.

Μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες περιέλουσαν τα οχήματα με εύφλεκτη ύλη πριν τα παραδώσουν στις φλόγες.

Πάντως, πατέρας και γιος δεν υποπτεύονται κανέναν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κοπεγχάγη για να συμμετάσχει στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο μεταβαίνει ο ΠτΔ μετά την στρατιωτική παρέλαση

Στην Κοπεγχάγη για να συμμετάσχει στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο μεταβαίνει ο ΠτΔ μετά την στρατιωτική παρέλαση

Στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα διεξαχθούν την 1η και τη 2α Οκτωβρίου στην Κοπεγχάγη, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναχωρεί σήμερα για την πρωτεύουσα της Δανίας, μετά την στρατιωτική παρέλαση που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία για την επέτειο της ανακήρυξης της ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας, της οποίας θα δεχθεί τον χαιρετισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE