ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν τα οχήματα πατέρα και γιου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν τα οχήματα πατέρα και γιου

Στόχος εμπρηστών τα οχήματα δύο αντρών, οι οποίοι πρόκειται για πατέρα και γιο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (1/5), όταν πατέρας και γιος καθόντουσαν στην βεράντα του σπιτιού τους, αντιλήφθηκαν ότι τα οχήματά τους που ήταν σταθμευμένα έξω από την οικία, τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Την φωτιά αντιλήφθηκαν τόσο οι ιδιοκτήτες των οχημάτων όσο και άλλοι πολίτες, οι οποίοι έσπευσαν να σβήσουν την φωτιά.

Μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες περιέλουσαν τα οχήματα με εύφλεκτη ύλη πριν τα παραδώσουν στις φλόγες.

Πάντως, πατέρας και γιος δεν υποπτεύονται κανέναν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE