ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τριετής παράταση για προστασία των εγγυητών

Τριετής παράταση για προστασία των εγγυητών

Η Ολομέλεια της Βουλής, ασκώντας κριτική για την καθυστερημένη κατάθεση νομοσχεδίων από την Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να φέρνει το νομοθετικό σώμα προ τετελεσμένων, ψήφισε ομόφωνα νόμους, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, με τους οποίους παρατείνονται για τρία χρόνια οι διατάξεις τριών νομοθεσιών, που αφορούν τους εγγυητές για χρέη προσωπικών σχεδίων αποπληρωμής.

Η Κυβέρνηση κατέθεσε και ψηφίστηκαν αυθημερόν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος τρία νομοσχέδια με τα οποία επεκτείνονται για άλλα τρία χρόνια (σύνολο 6 χρόνια) οι διατάξεις για την προστασία των εγγυητών σε δάνεια που παρουσιάζουν προβλήματα όπως αυτές περιλαμβάνονται στο πλαίσιο αφερεγγυότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top