ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά από ένα τελικό θρίλερ, αναδείχθηκε νταμπλούχος!

Μετά από ένα τελικό θρίλερ, αναδείχθηκε νταμπλούχος!

Ο τελικός Κυπέλλου Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης ΣΤΟΚ κρίθηκε στα πέναλτι με την ομάδα του Ονήσιλου να κερδίζει το τρόπαιο.

Ο αγώνας ξεκίνησε και μόλις στο 2ο λεπτό είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τον Ονήσιλο. Ο Μαυρουδής βρέθηκε απέναντι από τον Πάλα όμως το πλασέ του πέρασε έξω. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και έτσι δεν είχαμε κάποια μεγάλη φάση.

Άξιο αναφοράς ότι στο 18′ του παιχνιδιού ο Ονήσιλος έκανε αναγκαστική αλλαγή μιας και ο Κάστανος δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Την θέση του πήρε ο Θεοδούλου.

Στο τρίλεπτο 25-27′ ο Ονήσιλος έγινε πιο επιθετικός και έχασε κάποιες καλές στιγμές, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 35′ ο Ακρίτας είχε μια καλή στιγμή με μακρινό σουτ του Σωκράτους.

Στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου ο Ονήσιλος άνοιξε το σκορ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαυρουδή. Έτσι το σκορ ημιχρόνου βρήκε τους τυπικά φιλοξενούμενους να κερδίζουν με 0-1.

Ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος είχαμε γκολ από τα αποδυτήρια μιας και ο Ονήσιλος κέρδισε πέναλτι για χέρι και ο Παπαθανασίου στο 49′ από τα έντεκα βήματα έκανε το 0-2. Ισχυρό προβάδισμα πλέον για την ομάδα της Σωτήρας.

Τα λεπτά κυλούσαν και ο Ακρίτας προσπαθούσε να βρει το γκολ της μείωσης που θα τον έβαζε ξανά στο κόλπο διεκδίκησης του τροπαίου.

Μέσα σε ένα τετράλεπτο όμως άλλαξαν όλα! Στο 64′ ο Παναγίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια αυτή πέρασε την τελική γραμή. Στο 67ο λεπτό ο Φιλίππου έφυγε πίσω από την άμυνα του Ονήσιλου και με εύστοχο πλασέ ισοφάρισε τον τελικό.

Μετά και την ισοφάριση του Ακρίτα Χλώρακας ρόλο έπαιξε και η κούραση αφού είδαμε τους παίκτες να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στον ίδιο βαθμό με το πρώτο μέρος και είχαμε συχνές διακοπές στο ματς.

Μετά και το τέλος του 90λεπτου και αφού το σκορ ήταν στο 2-2 πήγε ο τελικός στην ημίωρη παράταση.

Εκεί στο πρώτο μέρος δεν είδαμε καμία καλη ευκαιρία, οι παίκτες έδειξαν πως είναι κουρασμένοι και ιδιαίτερα καταπονημένοι. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειξε επιθετικές προθέσεις και πρόσεχαν κυρίως τα μετόπισθέν τους.

Το δεύτερο μέρος της παράτασης δεν άλλαξε κάτι, ο Ακρίτας όμως έχασε καλή στιγμή στο 109′ με τον Φιλίππου να κάνει την προβολή όμως η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία. Τέλος και στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι.

Στην διαδικασία των πέναλτι νικήτρια ομάδα ήταν αυτή του Ονήσιλου Σωτήρας και έτσι κατέκτησε το τρόπαιο.

ΑΚΡΙΤΑΣ: Παλάς, Μακρής, Δ. Φιλίππου (53′ Π. Φιλίππου), Σωκράτους, Μιχαήλ, Παχταλιάς, Βάσου, Χριστοφίδης, Λουκαΐδης, Μουτίνιο, Παναγίδης.

ΟΝΗΣΙΛΟΣ: Λοΐζου, Πιερέττης, Μούσιης, Αλκιβιάδης, Παπαθανασίου, Χρυσοστόμου, Κάστανος (19’Θεοδούλου), Μαυρουδή (70’Δανιήλ), Νικολάου, Κκέζος, Κατσιαρής (97’Σολωμού).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Το εμπορικό φορτηγό πλοίο Sagamore, το οποίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι Λάρνακας φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, έφτασε ανοιχτά των ακτών της Ασντόντ (18 μίλια βόρεια της Γάζας) όπου βρίσκεται το μηχανοκίνητο σκάφος Roy P. Benavidez, και μεταφόρτωσε τις προμήθειες για να ξεκινήσει η διαδικασία της παράδοσης τους στους Παλαιστίνιους, όταν λειτουργήσουν οι πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top