ΔΗΜΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Εταιρία αναλαμβάνει 13 χιλ. οφειλέτες

ΔΗΜΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Εταιρία αναλαμβάνει 13 χιλ. οφειλέτες

Εταιρία θα αναλάβει να διευθετήσει την είσπραξη περίπου 13 χιλιάδων οφειλετών προς τον Δήμο Στροβόλου, αξιοποιώντας το μητρώο που θα παρέχεται, με στοιχεία διαμονής και επικοινωνίας.

Η εταιρία η οποία στην προσφορά της θα λαμβάνει το χαμηλότερο ποσοστό επί των εισπράξεων από οφειλές 13 χιλιάδων πολιτών και νομικών προσώπων, που αφορούν την περίοδο 2013-2017, προς τον Δήμο Στροβόλου όπως τέλη σκυβάλων και τέλη επαγγελματικής άδειας, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου».
Η σύμβαση που θα υπογραφεί με την ανάδοχη εταιρία θα έχει διάρκεια 12 μηνών, ενώ ως αποκλειστικό κριτήριο για κατοχύρωση της προσφοράς μετά τον διαγωνισμό, σύμφωνα με τον «Φ», θα είναι το χαμηλότερο ποσοστό που θα λαμβάνει επί των εισπράξεων.

Πάντως, από πλευράς εταιρίας, οι υπάλληλοι της θα καλούνται να έρθουν σε επικοινωνία με τους οφειλέτες, αφού τους εντοπίσουν από μητρώα που θα έχουν πρόσβαση και στα οποία θα περιλαμβάνουν στοιχεία όπως αριθμούς τηλεφώνων και τόπο διαμονής, έτσι ώστε να προσέλθουν στα ταμεία του Δήμου Στροβόλου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE