ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τα δεσμά του υποκόσμου με τις εξουσίες πρέπει να σπάσουν» - Σκληρή ανακοίνωση Οικολόγων

«Τα δεσμά του υποκόσμου με τις εξουσίες πρέπει να σπάσουν» - Σκληρή ανακοίνωση Οικολόγων

Ένα έντονο και γεμάτο αγανάκτηση δελτίο τύπου εξέδωσε τη Δευτέρα (7/5) το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών.

Όπως αναφέρεται, «με οργή και συγκλονισμό, η κοινή γνώμη είδε άλλη μια φορά τη δύναμη που κατέχει ο υπόκοσμος», σχολιάζοντας τη φονική επίθεση κατά αστυνομικών στον Ύψωνα.

Μάλιστα, το Κίνημα Οικολόγων στέλνει «σαφές μήνυμα» και καταθέτει πολλά ερωτήματα για τις σχέσεις του υποκόσμου με την εξουσία.

Οι σχέσεις του υποκόσμου με την εξουσία είναι βαθιές και γερές

Ένας αστυνομικός αναχώρησε για το Ισραήλ προς ιατρική αποκατάσταση μετά από πυροβολισμούς τους οποίους δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε περιπολία την οποία κλήθηκε εκ του επαγγέλματός του να κάνει.

Με οργή και συγκλονισμό, η κοινή γνώμη είδε άλλη μια φορά την δύναμη που κατέχει ο υπόκοσμος. Αλήθεια για ποια «μηδενική ανοχή» μιλούν οι κυβερνώντες;

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών συμπαραστεκόμαστε στον τραυματία Αστυνομικό. Ταυτόχρονα όμως οφείλουμε να στείλουμε και ένα σαφές μήνυμα. Τα δεσμά του υποκόσμου με τις εξουσίες πρέπει να σπάσουν. Η Αστυνομία οφείλει να μείνει ανεμπόδιστη στη δουλειά της, έχοντας όμως σωστή δομή, βάση και εργαλεία.

Θέση μας είναι ότι οι πολίτες δικαιούνται να αισθάνονται ασφάλεια. Διερωτόμαστε όμως κατά πόσο αυτό είναι εφικτό, δεδομένων των όσων συμβαίνουν τις τελευταίες βδομάδες;

Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top