ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζεστό ενδιαφέρον για τον «μπόμπερ» Καρλάο

Ζεστό ενδιαφέρον για τον «μπόμπερ» Καρλάο

Δημοσίευμα από Ελλάδα γράφει για ζεστό ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων προς το πρόσωπο του επιθετικού της Νέας Σαλαμίνας, Καρλάο.

Η ελληνική ιστοσελίδα marca-sl.gr και η στήλη «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» αναφέρει ενδιαφέρον για τον 31χρονο επιθετικό της Νέας Σαλαμίνας Καρλάο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της marca-sl.gr:

Στο…μικροσκόπιο ο «μπόμπερ» Καρλάο!
 

 Homework για τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Νέας Σαλαμίνας – Γράφει ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ».

Στην ιστορία πέρασε ένα ακόμη πρωτάθλημα. Από χθες σε απόλυτη προτεραιότητα πλέον για τις ομάδες, μπαίνει πλέον ο προγραμματισμός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με εξαίρεση τους δύο φιναλίστ (ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) του Κυπέλλου, που εξακολουθούν να κινούνται σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να μην τραβούν ακόμα χειρόφρενο.

Όλοι οι υπόλοιποι σουπερλιγκάτοι εταίροι ξεκινούν το ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο δυναμικό τους και βάζουν μπροστά τις ανανεώσεις συμβολαίων και τις μεταγραφές.

Ένα από τα ονόματα που θα το βρούμε μπροστά μας τις επόμενες ημέρες ως υποψήφιο να μετακομίσει στον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι του Καρλάο. Ποιος είναι ο λεγάμενος;…

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο επιθετικό ο οποίος αγωνίζεται στη Νέα Σαλαμίνα από τον περασμένο Γενάρη και διακρίνεται για τις εκτελεστικές δυνατότητές του στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Κι επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια, ο 31χρονος στράικερ μετράει 10 γκολ σε 14 αγώνες. Επίδοση που ασφαλώς και δεν περνάει απαρατήρητη.

Παρεμπιπτόντως, ο Καρλάο έχει στο βιογραφικό του πολλές παρουσίες στην α΄ κατηγορία της Πορτογαλίας με τα χρώματα των Λεϊρία και Μπράγκα, ενώ έπαιξε και στην Γιούπον (Ταϊλάνδη) πετυχαίνοντας 16 γκολ σε 17 συμμετοχές.

Όπως προαναφέραμε τον περασμένο Γενάρη μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό της Νέας Σαλαμίνας και από την πρώτη στιγμή έκανε την διαφορά, προσελκύοντας τα βλέμματα και άλλων ομάδων.

Όχι μόνο στο νησί, όπου όπως είναι απολύτως φυσιολογικό η μετοχή του κινείται σε υψηλά επίπεδα, αλλά και στην Ελλάδα. Σύμφωνα μάλιστα με καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης, ο Βραζιλιάνος παίκτης…κυκλοφορεί στα γραφεία σουπερλιγκάτων ομάδων και γίνεται homework για λογαριασμό του.

Κάτι που σημαίνει πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο την επόμενη χρονιά να τον δούμε να αγωνίζεται στα μέρη μας και να σκοράρει με τη φανέλα μιας εκ των σουπερλιγκάτων ομάδων που αυτή την περίοδο «σκανάρει» την προοπτική της συνεργασίας τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top