Eurovision 2018: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Γιάννας Τερζή με το «Όνειρό μου»

Eurovision 2018: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Γιάννας Τερζή με το «Όνειρό μου»

Στη σκηνή της Eurovision ανέβηκε το βράδυ της Τρίτης 8/5 η Γιάννα Τερζή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα στον 63ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού στη Λισαβόνα εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και την ερμηνεία της όλους όσοι βρίσκονται μέσα στην Altice Arena. 


Η Γιάννα Τερζή έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση με το τραγούδι «Όνειρό μου» και μάγεψε κι όλους εμάς που την παρακολουθούμε από τη μικρή οθόνη. 

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Γιάννα Τερζή εμφανίστηκε -όπως και στις πρόβες που έκανε τις προηγούμενες ημέρες- έχοντας την παλάμη του αριστερού της χεριού βαμμένη μπλε και φορώντας το ίδιο λευκό φόρεμα.

Στη σκηνή επικρατούσε λευκός και μπλε φωτισμός με εκείνη να ελέγχει τον φωτισμό με τα χέρια της, συνοδεία καπνού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.