ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Άγιο είχαν οι επιβαίνοντες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Άγιο είχαν οι επιβαίνοντες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άγιο είχαν οι δύο επιβαίνοντες σαλούν αυτοκινήτου, ο οδηγός του οποίου απώλεσε τον έλεγχο του και χτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας Λεμεσού, γύρω στις 15:30 της Τετάρτης (9/5).

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα χτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα στο ύψος της Μονής, με αποτέλεσμα να περιστραφεί και να ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για διερεύνηση των αιτιών του τροχαίου, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Να σημειώσουμε ότι κατά την ώρα του ατυχήματος υπήρχε κατά διαστήματα έντονη βροχόπτωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν - Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ

LIVE: Ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν - Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ

Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE