ΚΥΠΡΟΣ: 200 χιλ. ευρώ αποζημιώσεις για εργατικό ατύχημα – Τον ‘πέταξε’ γερανός

ΚΥΠΡΟΣ: 200 χιλ. ευρώ αποζημιώσεις για εργατικό ατύχημα – Τον ‘πέταξε’ γερανός

Μετά από 12 χρόνια κλείνει η υπόθεση εργατικού ατυχήματος που συνέβη στο Λιμάνι Λεμεσού.

Αποζημιώσεις περίπου 200 χιλιάδων ευρώ καλείται να πληρώσει η Αρχή Λιμένων σε εργάτη που τραυματίστηκε στο Λιμάνι Λεμεσού τον Ιούνιο του 2006.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει ο «Φιλελεύθερος», το ατύχημα συνέβη κατά την διαδικασία εκφόρτωσης σιδήρου από πλοίο στο Λιμάνι Λεμεσού.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE