ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Τα δύο νέα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο Δικαστήριο

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Τα δύο νέα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο Δικαστήριο

Προέκυψαν νέα στοιχεία στην υπόθεση του διπλού φονικού που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου 2018, στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο, μετά την ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου.

Ενώπιον δικαστηρίου τέθηκαν εκ νέου οι τέσσερις συλληφθέντες, Λοΐζος Τζιωνής, Σάρα Σιάμς, Λευτέρης Σολωμού και Μάριος Χατζηξενοφώντος, για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής τους, αλλά και παραπομπή τους σε απευθείας δίκη.

Στην δικαστική διαδικασία που έλαβε χώρα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το πρωί της Παρασκευής (11/5), διαπιστώθηκε ότι οι ανακριτές, έχουν στα ‘χέρια’ τους, δύο νέα στοιχεία που εξασφαλίστηκαν από τις καταθέσεις των συλληφθέντων.

Το πρώτο νέο στοιχείο που προέκυψε, είναι τα ακουστικά που βρέθηκαν στην σκηνή, στα οποία ταυτοποιήθηκε το DNA της 21χρονης, Σάρας Σιάμς.

Το δεύτερο στοιχείο, είναι ο καθρέφτης κοκαΐνης που υπέδειξε η 21χρονη, την οποία κατανάλωσαν ο Τζιωνής και ο Χατζηξενοφώντος, πριν την διάπραξη του εγκλήματος.   

Θυμίζουμε ότι, ο δικηγόρος της Σάρας Σιαμς, σε έντονη τοποθέτησή του κατά την διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, υποστήριξε ότι «η κατηγορούσα αρχή προσπαθεί με τεκμήρια που δεν είναι ενώπιον του δικαστηρίου να τοποθετήσει την πελάτισσά μου στη σκηνή».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Προσπαθούν να τοποθετήσουν την πελάτισσά μου στη σκηνή» - Καταγγελία δικηγόρου 21χρονης

Επίσης, ο δικηγόρος της 21χρονης, ανάφερε ότι υπάρχουν φόβοι για την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα της πελάτισσάς του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top