ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Προσπαθούν να τοποθετήσουν την πελάτισσά μου στη σκηνή» - Καταγγελία δικηγόρου 21χρονης

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Προσπαθούν να τοποθετήσουν την πελάτισσά μου στη σκηνή» - Καταγγελία δικηγόρου 21χρονης

«Επιφυλάσσω τα δικαιώματά της για το τι συνέβη στην Αστυνομία στην παρουσία άλλης δικηγόρου που την εκπροσωπούσε», δήλωσε ο δικηγόρος της 21χρονης κατηγορούμενης για το διπλό φονικό του Στροβόλου.

Με την επανέναρξη της διαδικασίας την Παρασκευή (11/5) ο συνήγορος υπεράσπισης παρέπεμψε το Δικαστήριο στις καταθέσεις του Σολωμού, ο οποίος στην ερώτηση 44, είπε ότι η Σάρα του ανέφερε όταν βρέθηκαν μόνοι μετά το έγκλημα ότι άκουσε τι έγινε στην τηλεόραση και ότι φοβάται πολύ τον Λούη και θέλει να φύγει από κοντά του.

Ο Σολωμού, σε κατάθεσή του, ανέφερε ότι είπε στον Τζιωνή «δεν θέλω και με αγριοκοίταξε, φοβήθηκα, νόμιζα θα με δέρει, γιατί δεν του άρεσαν να του λένε όχι».

Ο δικηγόρος της Σιαμς, σε έντονη τοποθέτηση, υποστήριξε ότι «η κατηγορούσα αρχή προσπαθεί με τεκμήρια που δεν είναι ενώπιόν σας να τοποθετήσει την πελάτισσά μου στη σκηνή». Ανέφερε δε ότι και ο Σολωμού κατέθεσε ότι δεν πήγαν ποτέ στο σημείο.

Παρέπεμψε επίσης σε καταθέσεις της 21χρονης που βοήθησαν στην υπόθεση: «Κατάλαβα», κατέθεσε η πρώην συμβία του Τζιωνή, «ότι θα μπουν στο σπίτι και θα κλέψουν, αλλά όχι ότι θα κάνουν κακό σε κάποιον».

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι πέρα από τη βοήθεια της 21χρονης στην υπόθεση, τώρα προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν εναντίον της τις καταθέσεις και να της προσάψουν κατηγορίες για να διασφαλίσουν την κράτησή της. Δεν ήταν, δήλωσε, σκοπός της να αμφισβητήσει την κράτηση ούτε να αφεθεί ελεύθερη αλλά να της επισυνάψουν τις κατηγορίες που πρέπει.

Από την πλευρά της, η κατηγορούσα αρχή, υποστήριξε το αίτημά της, σημειώνοντας ότι άκουσε ότι αν χρειαζόταν θα σκότωναν, ενώ εξήγησε ότι ο χώρος κράτησής της θα είναι διαφορετικός από τους άλλους.

Έπειτα, διακόπηκε εκ νέου η δικαστική διαδικασία μέχρι τις 13:30.

Μ.Π.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top