Άγριες συμπλοκές και επεισόδια με… φόντο τον τελικό!

Άγριες συμπλοκές και επεισόδια με… φόντο τον τελικό!

Nέα… θερμή νύχτα στο κέντρο της Αθήνας, μόλις ένα 24ωρο πριν τον τελικό του ΟΑΚΑ! Το βράδυ της Παρασκευής, ο χώρος γύρω από την πλατεία Καραϊσκάκη μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μεταξύ οπαδών. 

 Σύμφωνα με μαρτυρίες, ανθρώπων που βρέθηκαν στην περιοχή, τα επεισόδια έλαβαν χώρα ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που κατέβηκαν στην Αθήνα για τον τελικό του Σαββάτου και οπαδούς του Ολυμπιακού! Για αρκετή ώρα υπήρξε… κυνηγητό, ανταλλαγή φωτοβολίδων, αλλά και αντικειμένων, ενώ στη… μάχη μπήκε και η ισχυρή αστυνομική δύναμη που υπάρχει τα τελευταία 24ωρα γύρω από την Ομόνοια και κυρίως στην οδό Μενάνδρου όπου στεγάζεται σύνδεσμος του ΠΑΟΚ.
gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE