ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε κινητοποίηση οι Αρχές – Ζημιές σε υποστατικά λόγω του ανεμοστρόβιλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε κινητοποίηση οι Αρχές – Ζημιές σε υποστατικά λόγω του ανεμοστρόβιλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρμόδιες Αρχές μετά και το πειρασμό ανεμοστρόβιλου στην Επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα  στο χωριό Τριμίκλινη.

Τον τρόμο σκόρπισε στους κατοίκους της Τριμίκλινι ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε την περιοχή γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 12/05.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι υπηρεσίες της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού, η Πυροσβεστική καθώς και τοπικές Αρχές κάνουν προσπάθειες να μετακινήσουν τα κλαδιά των δέντρων και άλλα αντικείμενα που παρέσυρε στο πέρασμα του ο ανεμοστρόβιλος.

Όπως μας αναφέρθηκε, διάφορα υποστατικά έχουν υποστεί εκτεταμένες ζημιές. Δέντρα και κλαδιά κατέπεσαν και στο οδικό δίκτυο.

Τέλος να σημειώσουμε πως λόγω των εντόνων καιρικών φαινομένων υπάρχει διακοπή ρεύματος σε αρκετά χωριά της Επαρχίας Λεμεσού.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.