ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε κινητοποίηση οι Αρχές – Ζημιές σε υποστατικά λόγω του ανεμοστρόβιλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠ.ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε κινητοποίηση οι Αρχές – Ζημιές σε υποστατικά λόγω του ανεμοστρόβιλου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρμόδιες Αρχές μετά και το πειρασμό ανεμοστρόβιλου στην Επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα  στο χωριό Τριμίκλινη.

Τον τρόμο σκόρπισε στους κατοίκους της Τριμίκλινι ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε την περιοχή γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 12/05.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι υπηρεσίες της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού, η Πυροσβεστική καθώς και τοπικές Αρχές κάνουν προσπάθειες να μετακινήσουν τα κλαδιά των δέντρων και άλλα αντικείμενα που παρέσυρε στο πέρασμα του ο ανεμοστρόβιλος.

Όπως μας αναφέρθηκε, διάφορα υποστατικά έχουν υποστεί εκτεταμένες ζημιές. Δέντρα και κλαδιά κατέπεσαν και στο οδικό δίκτυο.

Τέλος να σημειώσουμε πως λόγω των εντόνων καιρικών φαινομένων υπάρχει διακοπή ρεύματος σε αρκετά χωριά της Επαρχίας Λεμεσού.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top