ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η όλη αλήθεια για την παρουσία «Σόφο» στην προπόνηση και η επιβεβαίωση του Themasports

Η όλη αλήθεια για την παρουσία «Σόφο» στην προπόνηση και η επιβεβαίωση του Themasports

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την πρωινή παρουσία το Σάββατου του προέδρου, Ανδρέα Σοφοκλέους, στην προπόνηση της ΑΕΛ.

Ο ισχυρός διοικητικός παράγοντας των γαλαζοκιτρίνων, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες απουσίαζε στο εξωτερικό, επέστρεψε προ ωρών στην Κύπρο και το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στην προπόνηση για να μιλήσει σε παίκτες και τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, έχοντας δίπλα του τον για χρόνια στενό του συνεργάτη και αντιπρόεδρο των γαλαζοκιτρίνων, Ανδρέα Γιάπα.

«Μέχρι και την 01η Ιουνίου θα είμαι εδώ μαζί σας και δίπλα σας» ήταν μία εκ των τοποθετήσεων του Ανδρέα Σοφοκλέους σε όλους στο βοηθητικό γήπεδο του Τσιρείου Σταδίου.  «Εάν υπάρχει άλλος να αναλάβει την 01η Ιουνίου τότε θα φύγω, αλλιώς θα είμαστε μαζί και του χρόνου», κάπως έτσι είπε ο Ανδρέας Σοφοκλέους, ο οποίος αποκάλυψε, όμως, – κάτι που σας έγραψε το Themasports.com προ μερικών ημερών – πως ο Ανδρέας Γιάπας οριστικά αποχωρεί από την ΑΕΛ.

Θυμηθείτε:

Η ατάκα που… «φωτογραφίζει» σημαντική εξέλιξη

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους πράγματι δεσμεύτηκε σε τεχνική ηγεσία και παίκτες, είτε φύγει είτε παραμείνει στην προεδρία της ομάδας, πως δεν έχουν να ανησυχούν και να φοβούνται τίποτα, μιας και τα δεδουλευμένα τους θα τους τα δώσει όλους, άπαντες θα ξοφληθούν δηλαδή, ενώ τους ευχήθηκε και καλές διακοπές, καλό καλοκαίρι.

Άρα, ναι μεν ο Ανδρέας Σοφοκλέους άφησε να νοηθεί από τη μία ότι αποχωρεί εάν βρεθεί κάποιος να αναλάβει, αλλά από την άλλη άφησε και να νοηθεί ότι θα παραμείνει αυτός εάμν δεν υπάρξει διάδοχη κατάσταση.

Μάλιστα δε, μετά την ομιλία του σε παίκτες και προπονητικό τιμ, ο Ανδρέας Σοφοκλέους μιλώντας εκεί στο βοηθητικό γήπεδο των γαλαζοκιτρίνων αναφέρθηκε με αυτούς τους συνεργάτες του και μη που μιλούσε και για τα επόμενα βήματα, διεργασίες θα γίνουν στις όλες αθλητικές εγκαταστάσεις εκεί, το τι απέμεινε να ολοκληρωθεί δηλαδή στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top